Wist je dat…………

 ik een leuk spaarsysteem heb! Elke keer als u bij mij komt voor een behandeling dan vul ik uw spaarkaart in. Na de 10e keer krijgt u bij de 11e behandeling 10% korting.

ik sinds enige tijd werk met de volgende producten: El’leure, Maria Nila en Bolero Cosmetica.

El’leure staat voor fashion, kwaliteit en is kleurrijk. Alle El’leure-producten hebben formules die de meest hoogwaardige ingrediĆ«nten bevatten. Alle producten zijn 100% vegan en dierproefvrij. Bovendien zijn de haarverzorgings- en stylingsproducten vrij van sulfaten, parabenen  en siliconen. 

Maria Nila is een duurzaam en vegan beautymerk dat alle producten ontwikkelt en produceert in Zweden. Alle producten zijn 100% vegan en dierproefvrij. Ook zijn de producten vrij van sulfaten en parabenen.

De wereld van Bolero Cosmetics wordt gevormd door een bronzing poeder, wenkbrauwpoeder, lash extender, shaper, Bolero lipliner en prachtige eyeliner. De producten van Bolero Cosmetics zijn een ode aan mensen met een gevoelige huid, maar ook mannen en vrouwen die geen problemen met hun huid ervaren zijn zeer te spreken over Bolero Cosmetics.