Ik ben Janine v.d. Linden-Boswinkel en al ruim 25 jaar actief in het kappersvak. De eerste 14 jaar van mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan in diverse salons in Den Haag, Voorburg en Leidschendam. Sinds 2001 ben ik als zelfstandige actief in mijn eigen salon. Eerst in Scheveningen en in De Zilk en sinds februari 2017 ben ik gevestigd aan de Vrijheidslaan 22 in Hillegom.

Zowel dames, heren en kinderen zijn bij mij welkom en iedereen wordt met het juiste advies en volgens de laatste trends geknipt. Stijlachterover is een beleving voor iedereen, een stukje gezelligheid en een gevoel van thuis komen.

Ik ben bekend met de klassieke als ook de laatste trends op het gebied van haarmode en kapperstechnieken. Elke behandeling wordt door mij uitgevoerd met passie, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Dat is mijn kracht.

U kunt altijd rekenen op een lekker kopje koffie, een gezellig gesprek en gemeende interesse. Al met al: bij Stijlachterover bent u ’thuis’ voor uw haar. Dus: twijfel niet, laat u door Stijlachterover stylen voor een up to date look, en neem plaats in mijn stoel!